Service av din bil

Många är dom som har möjligheten och kunskapen av att kunna skruva i sin egen eller för den delen andras bil. Och det kan man spara en del pengar på. Är du duktig så slipper du ju lämna in bilen på service om du har möjligheten och kan byta till exempel olja och filter själv.

Egen service

När det kommer till större reparationer så kanske det är så att du måste lämna in din bil, men som sagt det mesta kan du göra själv. Och ta gärna någon till hjälp om du kör fast på något. Det finns säker någon som kan eller som känner någon som kan, ingenting är omöjligt. Bara lite olika svårt att genomföra.

Eget garage

Har du tillgång till eget garage så blir det ju mycket lättare än om du måste stå på din uppfart till huset och skruva. Då kan du hålla på oavsett vilket väder det är ute. Vi ponerar att du ska göra ett kamremsbyte på din Skoda och du börjar på fredagskväll. Du kanske inte hinner klart då utan du måste fortsätta på lördag, då är det skönt att kunna hålla till i garage och bara lämna det som det är och gå in och sedan fortsätta dagen efter.